Graag stellen wij ons voor

Ik ben Wendy Kloeze, geboren in Zuidwolde (Dr) en nu woonachtig in Luttelgeest (NOP).
Mijn fanatieke honden hobby is gestart met Macho, een jack russell van inmiddels 12,5 jaar oud. Ik heb de meest uiteenlopende sporten met hem gedaan. Uiteindelijk zijn we samen verslaafd geraakt aan dogfrisbee en dat hebben we met heel veel plezier gedaan. Macho is op zijn tiende met pensioen gegaan in verband met een gescheurde knieband.
Timber
Doordat ik fanatieker werd in de sport, zocht ik een ras welke hiervoor geschikt zou kunnen zijn. Tijdens mijn zoektocht naar een sportieve middelmaat hond, kwam ik bij de australian kelpie uit. Mijn eerste kelpie is Timber, gekocht bij Kelpiebrink te Baarle Nassau. Voor mij is Timber alles wat ik in een hond zocht, sportief, dosis humor, heerlijke knuffelkont en heel vrij van karakter. Echt een geweldige hond, met hem is de liefde voor het ras begonnen.

 

Bindi

De wens kwam er om ooit een pup van Timber te krijgen of zelf een nestje te fokken. Onverwacht kwam er een erg leuk nestje op mijn pad. Bij Boyd’s Bullriding was er nog een pupje beschikbaar uit hun i-nest. Ik besloot er impulsief voor te gaan. Met Bindi heeft het kelpie avontuur een vervolg gekregen, een hondje met zoveel potentie, snelheid, kracht, veel gevoel voor het werken met schapen en eenden en daarnaast bloedsnel met de frisbee. Ze bleek zo leuk, dat ik haar ben gaan aankeuren voor het fokavontuur. Het begin van mijn australian kelpie kennel. Veelzijdige en vrije werkhondjes fokken is het doel.

 

Ons laatste nieuws
Incredible Dream pups zijn geboren

Woensdagmiddag 5 april zijn er 5 pups geboren. 2 dames, black and tan 3 heren, 2 zwart en 1 bruin Zie voor meer informatie:Incredible Dream Litter 2023

> lees verder
Bindi gedekt

Bindi is gedekt door Drim. Begin maart zullen we een echo doen om na te gaan of ze drachtig is.     

> lees verder
Social media
Contact

Ngarra Matimbi

Wendy Kloeze


Tel: +31 (0) 655122425
E-mail: info@ngarramatimbi.nl
AKC logo AKA logo