Macho - in memoriam

Macho – De liefste!

Macho is mijn eerste eigen hondje, geboren 26 mei 2009. Direct verliefd op hem, maar hij was eigenlijk niet beschikbaar. Met het hondje wat nog beschikbaar was, had ik geen klik. De fokker gunde mij dit hondje en zo is het gekomen dat Macho met 8 weken bij ons kwam wonen.

Een heerlijk sportief hondje, we hebben veel kilometers samen gewandeld, hebben gehoorzaamheid, agility, flyball en dogfrisbee beoefend. Macho vond alles leuk. Eigenlijk vind hij nog steeds alles leuk, maar in verband met een knie blessure is hij op 10 jarige leeftijd met pensioen gegaan. Inmiddels is hij doof en loopt hij niet meer zo hard, maar hij is nog steeds een happy hondje, welke nog met plezier achter een balletje aan rent.

Macho is echt mijn maatje en ondanks hij geen kelpie is, verdiend hij zeker een plekje op mijn website. Immers is met hem het actieve honden leventje begonnen en zal hij er altijd bij horen.

Macho is op 11-10-2022 rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn dierbaren.

Rust zacht lief ventje

Macho2022

Ons laatste nieuws
Incredible Dream pups zijn geboren

Woensdagmiddag 5 april zijn er 5 pups geboren. 2 dames, black and tan 3 heren, 2 zwart en 1 bruin Zie voor meer informatie:Incredible Dream Litter 2023

> lees verder
Bindi gedekt

Bindi is gedekt door Drim. Begin maart zullen we een echo doen om na te gaan of ze drachtig is.     

> lees verder
Social media
Contact

Ngarra Matimbi

Wendy Kloeze


Tel: +31 (0) 655122425
E-mail: info@ngarramatimbi.nl
AKC logo AKA logo